Okulumuz Hakkında

Akdağmadeni ilçe merkezi
 Fotoğrafı

VİZYON

•Okulumuzda eğitim öğretim temel ihtiyaç olarak kabul edilsin. •Öğrenci velilerimiz okulumuzun onların çocukları için var olduğunu bilsin. •Okulumuz çevrede saygın bir eğitim kurumu olarak kabul edilsin. •Çalışanlarımız olabilecek en iyi imkanların kendilerine sunulacağını bilsin. •Okulumuzda herkes birlik ve dayanışma içinde en iyi performansı sergilesin. •Öğrencilerimiz kurumumuzun kendisine olabilecek en iyi imkanların sunulduğunu bilsin.

MİSYON

Bütün öğrencileri; Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda : •İlgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, •Öğrencileri bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen öğrenciler olarak yetiştirmek, •Öğrencilere çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak, •Kendilerine yeterli, ailesine, çevresine ve milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Öğretmen

Lojman Bilgisi

ADSL (4 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezini 100 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yozgat Akdağmadeni ilçe merkezidir.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi